Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina händer

Jag vet inte
vad som hände
med dina händer
De brukade
dansa över min
hud
hettade till
emellanåt
Du skakade
som darrade
och när du kom
fascinerades jag
över din närvaro
Intensivt smekte
du mig
tills jag nästan
försvann

Men dina händer
dina händer
vad hände
med dina händer





Fri vers av Tea Alex
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-10 16:13



Bookmark and Share


  blaite
Fan så bra..du har schysst fantasi..på djupet..
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex