Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från mitt arbete med funktionshindrade


Mig gavs en ynnest att få detta möte bevittna



Sonen skulle aldrig gå någon fin utbildning
aldrig få något välbetalt arbete
aldrig gifta sig med någon
aldrig skulle det bli barnbarn

raden av aldrig var oändlig

men när far och son möttes
tändes stjärnorna i deras ögon
samtalet dem emellan fördes på språk
ämnat att användas endast av dem i deras stund

inget annat existerade

mig gavs en ynnest att få detta möte bevittna




Fri vers av Maria Malm
Läst 428 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-03-11 08:45



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Tack att du lyfter fram detta ögonblick på ett fantasiskt sätt till oss läsare att dela!
2009-04-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh, vilken sann kärlek i dessa rader.
Underbart fint!!/B
2009-03-24

  Carola Zettergren
Mycket fint om detta möte!!!Applåd!!!
2009-03-22

  Lasseman VIP
Men tänk!.. vad jag känner igen lite, trots att jag ju jobbar med våra äldre.. vilka sköna människor vi jobbar med, som kan ge oss så mycket..det är bara att börja att lära kram Lasse
2009-03-13

  Lillasyster F
Vackert möte mellan far och son. Välbeskrivet med värme.
Applåd!
2009-03-12

  Lilla My* VIP
Riktigt ser detta varma möte! Tack för att vi också fick se*
2009-03-11

  Sofie Viktoria
Jag ryser när jag läser. Så livsfullt!
2009-03-11

  friheten
Bra krive!
2009-03-11

  Eva Langrath VIP
Så vackert du målar den kärlek som finns i den far-son relationen,
Tack för att du delar.

Eva
2009-03-11

  Michaela Dutius
En underbar dikt om kärleken till barnet - oavsett alla aldrig
2009-03-11

  Blåbäret
en vacker betraktelse som inger hopp
2009-03-11

  Mr Lindemann VIP
Jo, fler sådana möten önskas så att vi blir mer mänskliga...
2009-03-11

    Bodil Sandberg
Blir enormt rörd av detta...tack för att du delade med dig!
2009-03-11

  anits VIP
Vackert förmedlat om det du
fick bevittna
2009-03-11

  Gunilla VIP
TACK!
för denna underbara text!
Hoppas för både faderns och sonens skull
att sonen finner en bra plats i livet.
2009-03-11

  En strimma av guld
Vackert beskrivet av ett unikt möte mellan far och son.

Appplåder i massor.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm