Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1994

Tänk om jag
skulle kunna
resa tillbaka
till 1994
och säga åt
den där osäkra
men lite kaxiga
tjejen
att hon inte
var tjock
inte behövde
banta
inte behövde
oroa sig
så förbaskat
för allt

Vad skulle jag säga?
Vad skulle jag önska
henne
Vad skulle jag lova?

Eller skulle
jag bara
ge henne
en bok
av Bob Hanson
och säga
lycka till?




Fri vers av Tea Alex
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex