Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


form

Nu ser jag,


bortom dina drömmar

lever kärleken

i

en konkret form



utav evig


saknad...




Fri vers av peter markurth
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-14 14:05



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tycker mycket om
2009-03-14

    FinnRaggarn
Form poesi tack.
2009-03-14

  Mike
Snyggt skrivet! gillar det skarpt.
2009-03-14

  L.byström
många nivåer att känna in...intressant..
2009-03-14

    Tea Alex
Fantastiskt!!!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth