Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont

Det där mekaniska underverket inuti kroppen
värker
som hammarslag över känsliga nervtrådar
Kärlek och rädsla tvinnat om varandra




Fri vers av Feminaz
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz