Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dejting

Jaha
så var det dags
igen
dejta
Inte veta
vad man kommer
tycka
vad kommer han
att tycka
om mig
ingen vet
förrän imorgon
Jag är så trött
på att träffa
och lära känna
nya män
Jag vill ha
en pojkvän
EN pojkvän
att älska
och hålla av
inte 10 dejter
att hoppas på





Fri vers av Tea Alex
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex