Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som de gamla


Livsfördriv

00.31,
bläddrar mig fram genom hundratals playmates,
namnlösa,
tusentals "bend-up-you-as-and-smile-towards-the-camera" fotografier,
stillbild är fortfarande min grej,
frusen skräck, ånger, plast.
Jag försöker tillfredställa ett par ögon,
ett par fönstergluggar till en vek djurisk lust
som för länge sedan tröttnat på skal.
Skal,
är allt ni är allt ni har,
skal ni smyckar och sminkar,
nyttjar och låter nyttjas,
för vad?
sekundära behov,
inre jordskalv,
för livets lycka leende,
ett Livsfördriv i brist på annat.

Jag klickar mig vidare.




Fri vers av Hiro
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-16 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hiro
Hiro