Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mina tankar - bortom

Jag tänker
att allting
som sägs
betyder något mer
Något vidare
för mina tankar
bortom
det vi ser
Men nej
säger du
jag menar
precis
det jag säger
Jag är
rätt enkel
på så vis
Jaha
Jasså
Mhm

Dina händer -
talar de också
sitt tydliga språk?




Fri vers av Tea Alex
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex