Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår i natten

Du kan vara lugn
att dagen har tagit slut
att natten är ung

du minns henne så väl
men du kan inte sova
du har förlorat din själ

du hade din chans
att vakna vid hennes sida
att få en andra dans

åren har du glömt bort

det finns ingenting kvar
av drömmen som du hade
av mannen som du var

det blev ett högt pris

och du gråter en sista tår
som bedövar din smärta
som läker dina sår

regndroppar faller
regndroppar faller

som en tår i natten




Fri vers av Andy33355
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-17 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andy33355
Andy33355