Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från mitt hjärta till ditt hjärta, Perre !


Sensuell eld.




Varligt smekande sammetshänder

får vem som helst att brinna

svepande heta glitterögon

låter sen blicken fokusera min

söker kärleksbekräftelsens gensvar,

understå dig inte, låta bli att fullfölja

denna älskogsvandring, viskar jag,

med snabbdunkande hjärta,

fuktigt längtande hud.

Jag öppnar min själ som en vulkan,

flödet tar du hand om på bästa tänkbara sätt

får mig med blottade heta känslor som

slungas tillbaka så även ditt hjärta

efter påfyllnad, känns berikat.


B.M.N-R 2003-01-04 (Liten red. 2004-06-04).






Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 531 gånger
Publicerad 2004-06-05 00:53



Bookmark and Share


  Rachel Roth
som är otroligt levande. Du är en mästare på detta Barbro! Tack!
2004-06-05

  Anna H
Jag tycker om den här! Gillar att din själ är som en vulkan. Tycker också mycket om "understå dig inte, låta bli att fullfölja..." Man känner styrkan i känslan.
2004-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund