Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRUSTEN BÖN

en cirkels vidd

ett kretslopps tid

besökaren

en individ

i hit-men-inte-längre-land

släcks allting som

vill stå i brand

en seger är

så temporär

jag lär mig att

jag inget lär

en ändlös jakt

på äventyr

en bilds berusning

gör mig yr

ett kors är rest

på kullens krön

mot himlen steg

min brustna bön

LARZ GUSTAFSSON   090318




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-18 17:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet......
2009-03-19

  Jaseph
Sorgligt, snyggt, sant!
2009-03-18

  Elaine.S VIP
Bönen känns verkligen brusten i dina ord, ett svårmod med blicken uppåt
2009-03-18

    Bodil Sandberg
Lika vackert och välrimmat som alltid när du lyfter pennan Larz!
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP