Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indianmorgon





Jag älskar våra Indianmornar.

När du målar oss i kärleksmålning

tidigt på sommarmorgonen.

Du trippar över golvet,

ställer en stund solen

som just tittat upp över vår skog.

Sen dansar du för mej.

Du är klädd bara i ett linne.

Du sjunger & vår indiansång,

ylar & besvärjer.

Sen matar du mej med rysk kaviar

& den bästa champanjen

medans vi smeker varandra

just så som vill.

Men snart är du försvunnen...

Det är då jakten börjar.

Du springer ut i vår trollskog

& jag ska hitta & fånga dej.

Sen älskar vi vilt

i vår glänta.

Nästa gång leker

vi klurig tjuv & polis med batong... 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-19 01:51



Bookmark and Share


  firefire
Mysigt...vuxna måste också få leka ibland!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP