"I´m looking for one new value, but nothing comes my way..." (Iggy Pop)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"I´m looking for one new value, but nothing comes my way..." (Iggy Pop)


FÖRÄNDRAD STATUS

från deltagare

till observatör

vem tänder ett ljus

när eldarna dör?

en åskådare

på plus minus noll

och ingen styr sina

steg åt mitt håll

från värme till köld

och magrare år

en hård bild av sten

i vargarnas spår

en sorgens sordin

på glädjens trombon

kom, Gud, ta mig hem

och bort härifrån!

LARZ GUSTAFSSON    090319

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-19 12:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra ordat , en ton av vemod , med hoppets sång.....
2009-03-20

  Måna N. Berger
Kärv diktning med brinnande bildspråk, rakt och chosefritt, mycket välskrivet med ärlig känsla!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP