Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantik och hemligheter

Romantiska rosetter
som inte fastnar,
inte i denna dockans tjuslockiga hår

Intill allt det vackra som dukas upp
finner jag en övergiven bakgård

Ödsligt tom
Går som en främling bland det undanplockade
Olagda bitar livshistoria

Drömmar är vackra, gör oss starka!
Gör ingen dröm av en människa bara...





Fri vers av Feminaz
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-20 07:13



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Tänkvärt...bra!
2016-08-28

  Ronny Berk
"endast den som vågar drömma kan gå i dröms uppfyllan "

en poesi som förmedlar längtans känslor, gömmer på hemligheter ?
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz