Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trärotad

Hej Träd!

Jag gillar dig.
Din breda stam, dina stadiga rötter i jorden.
Dina löv som söker solljuset.
Skönt att sitta invid dig, din mångåriga historia.
Du står i vinande vind och ljuvliga briser.
Kan vila i din skugga och tänka fritt.
Du står på egen rot, är ingen klängväxt.




Fri vers av Feminaz
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-20 12:15



Bookmark and Share


    Spontan
Så ljuvligt om träd. Vackra varelser de där. Och visa är de - fast man får lyssna riktigt noga, med alla sinnen.
2009-06-29

    ej medlem längre
Underbart!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz