Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ljus och mörker.


Frostsuddig luft ljust regn

vattnet i strömfåran
glittrar en tidig höstmorgon
luften är frostsuddig
skyn mörkt sidenblå
nyansrika asplöv täcks av
skimrande daggpärlor
som ger klargula ljusgröna
och orangeröda droppreflektioner

regnet lämnar en känsla
av ljushet i stämningen
några bleka solstrålar
når fram till skuggorna

på ett ögonblick har de
återgått till natten




Fri vers av Elin E
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-06-05 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E