Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det blir jobbigt.


Tankelågor och skira vattenpärlor

tankelågor på gränsen
till att flamma över
ordstormar som invaderar
på havets lugn
ett dimdis som täcker
det tvivlande morgonljuset
svärtade skuggor
avspeglade i vattenblänken
skira vattendroppar
dolda tårar i himlens draperier
svarta vindar
kalla som ishavet självt

vasskantade glasskärvor
världsbilden blev krossad
elden blev en ovälkommen
och välbekant gäst




Fri vers av Elin E
Läst 297 gånger
Publicerad 2004-06-05 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E