Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mörker.


Blanksvart stjärnfattig himmel

sen vinternatt
blanksvart himmel utan stjärnor
skuggvit drivsnö
som lätt kan sakta ner stegen
djupa fotspår
jag önskar att jag hade gått förbi
iskall luft
skimrande frostgripna löv på träden
suddig nattdimma
försiktighet för att inte ramla

istäckt havsyta
en silhuett av en svala
inträder i mörkerreflektionerna
sköra isdroppar
krossas av nattens längd




Fri vers av Elin E
Läst 352 gånger
Publicerad 2004-06-05 14:20



Bookmark and Share


    André
vackert. Känsloförmedlande.
2004-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Elin E