Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns kalla vind

Vinterns kalla vind mig till sömns kysser
Kylan övergår till värme och livets tidigare faser
En blick tillbaka i tid och rum

Snön faller lätt och leker på min panna
Jag var då aldrig här för er, för att stanna
Lyssna, se, förstå och acceptera
Jag orkar, men vill inte mera




Fri vers av sincan
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan