Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja skilsmässa är väl också erfarenhet...antar jag.


Den där närheten

Den där närheten
du gav
den var så intensiv
att den lämnade
kratrar
av ensamhet
i min säng
när vi inte längre
sov ihop
Våran dubbelsäng
ekade tom
stor
och tom
tomhet
spred sig
från sängkant
till sängkant
Jag föll
men landade
ändå väl
till slut




Fri vers av Tea Alex
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-21 23:21



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
En del kallar den personlig utveckling
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex