Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av fasa vilken övergår till kärlek...


till min älskade fru= nu genast

Då jag vaknade tycktes tiden - rummet vara förändrat, det var den sekund av vanvett man erfar då drömmar dröjer sig kvar, jag trodde ej du låg här brevid, badande i ljus, kärlek, och då du vaknar i mina kyssar,

vi gifte oss för fan av kärlek,



av den sort som varar till döden försöker skilja oss åt, låt den komma,


jag har inga levande fiender...




Fri vers av peter markurth
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-22 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth