Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VIDRÖR LÅNGTIFRÅN

flickan, kvinnan, modern

skapad ljuvligt skön

det hon radierar

lyser upp miljön

hon har fascinerat

sedan jag var barn

men jag stod på avstånd

aldrig först till kvarn

touching from a distance

alltid långtifrån

alltid samma skamsna

misslyckade son

ingen får förbittras

biermann sa ifrån

touching from a distance

livet är ett lån

LARZ GUSTAFSSON   090322




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-22 16:42



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Vacker..ömsint dikt...Applåder i massor till dig!!/B
2009-03-24

  Elaine.S VIP
En känslig och fin hyllning till kvinnan,
där tonen klingar vemodig i avståndet....
2009-03-22

  mare VIP
Mycket bra diktat........
2009-03-22

  Måna N. Berger
Men ibland vidrör du med värme, from a distance. Mycket fin och vemodig dikt, med stark integritet.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP