Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar

regndroppar
hårda, kalla, stora, irriterande

det här blir en dålig dag :-(

regndroppar
mjuka, ljumma, obetydliga, uppfriskande

det här blir en underbar dag :-)




Övriga genrer av Plupp
Läst 599 gånger
Publicerad 2005-09-11 16:48



Bookmark and Share


    Pernilla Lindholm
Den här tycker jag är intressant.

Olika dagar kan man se på något på helt olika sätt. Du visar det snyggt i din dikt.
2005-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Plupp
Plupp