Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandoras ask


envist och tålmodigt
lockade han henne
att öppna dörren
till sin själ

väl där
vände han om
och kastade bort nyckeln

nu står hon där
med dörren öppen
ut till tomheten




Fri vers av Plupp
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-10-22 19:49



Bookmark and Share


  BlåhäXa
jaa, bara en "tom" själ skulle kunna vara så kaxi! fint skrivet - hoppas jag tolkade den rätt bara!
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Plupp
Plupp