Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets pussel


vem skall lägga livets pussel

människor omkring mig
eller kanske jag själv

var finns alla bitar
blir det någonsin komplett

kanske behöver gå på några nitar
upptäcka ett och annat skelett

kan någon svara säg
lösningen verkar svår bannemej




Övriga genrer av Plupp
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-09-11 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plupp
Plupp