Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ju jättekul med mina grabbiga tjejkompisar med keps och kängor, men om man känner sig utspökad i sånt då? Om man trivs i kjol? Om man inte är tuff? Om man vill ha en man?


Feminism för mig?

Man ska vara
så mycket idag
självständig och stark
och snygg
men på ett grabbigt sätt
gärna lite hård
jargong
ska man ha
höhöhö
och att ha "tjejiga" intressen
det är ju löjligt
tydligen handlar
feminism plötsligt om
att bli något
jag inte är
Att bli det
som förr
var
manligt




Fri vers av Tea Alex
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 20:33



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ett gigantiskt missförstånd
om jag får tycka.
Feminism är väl att bli respekterad
för den man är och lika värd.
Vi ska ju inte byta kön
Eller?
2009-03-22

  tom boreland
feminism har blivit ett sätt
att vara märkvärdig
därmed har ordet
tappat sin sprängkraft
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex