Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En ledtråd: Det är INTE Indira Gandhi eller Arne Källerud.


GISSA VEM...

ett helt annat stuk

till mindre hedersamt bruk

en helt annan klass

nånting i lågbudgetstass

förvisso unik

och inte nån annan lik

men missnöjd ändå

och väldigt svår att förstå

LARZ GUSTAFSSON    090323




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 15:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Det här är väl du, som du
beskriver dig själv
2009-03-24

  Elaine.S VIP
Det är ju du!! i egen hög person!! Lite svår ibland...*L*
men inte alltid:)
2009-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Close...
2009-03-23

  Måna N. Berger
Ior?
2009-03-23

  Larz Gustafsson VIP
That´s right, see.
2009-03-23

  Violet Blue
De e ju du såklart!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP