Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-------------Vad säger man------------------------


...............

Det är inte
ilska
som skrämmer
mest
Det är inte
tröstlös gråt
eller sorg
eller förtvivlan
Det är
min tomhet
Känslan
av ingenting
sprider sig
i kroppen
Mitt hopp
försvann
och blev
..................




Fri vers av Tea Alex
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex