Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet.

Läste nyligen en bok med denna titel"cirka trehundra citat av kända personer världen över" Kom själv fram till ett eget citat "Livet är en kamp" där det hela tiden gäller att kämpa.
Kämpa för att överleva
Kämpa för att bo
Kämpa för att kanske må bättre
Kämpa för rättvisa åt alla
Kämpa mot korkade politiska beslut
Kämpa för ett bättre klimat
Kämpa för fred
Kämpa för en bättre värld
Kämpa, Kämpa, Kämpa

/Smed-Olle




Övriga genrer av Smed-olle
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smed-olle