Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porlande

Finns där
synligt undangömd
friska vattnets källa
Vad det gör mig, gör det inte med dig.

Källsprånget
landar i djup som i dig djupnat under tid
Innerstas tankar och drömmar

Lekfulla kast tecknas över horisonten
varje morgon gör dig ny




Fri vers av Feminaz
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ditt naturälskande bildspråk är lika svårt att beskriva som skönheten i en daggig spindelväv i morgondiset---Applåd!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz