Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som vände sig om

Någon stod där
Längst ut på klippkanten
Jag stannade till och tittade
Precis då jag tänkte stoppa honom så vände pojken
Han vände sig om och tittade på mig med en varm blick
Han hade ändrat sig
Förmodligen för att han insåg alla han hade
Som älskade honom
Från den dagen lämnade han inte min sida
För han hade mig
Jag älskade honom




Fri vers av Mallizzz
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-09-11 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz