Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Be mig inte förklara var den här excentriska texten kommit ifrån, men jag har just sett en läkarhumorserie på tv och det fick mig osökt att hemsökt tänka...


Knogjärn... (att vika tvätt är roligare än att läsa denna text)






...är ordet som
är ursprungligen sprunget
ur när näven

den andra, råkade
i fyllan och
villan, spilla drickat

över, den första
så illa att
för litet sedan

var kvar i
flas... nejvisst, det
var krogjärn... knogjärn

vet jag inte
alls var ordet
härstammar ifrån, men

jovisst det var
ju handens knogar
som drabbades... eller?




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-24 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP