Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ellos och Josefssons


Ta hand om mig

Jag beställde
kläder
på nätet
igen
som vanligt
känns så roligt
skojigt
att få bli
vårfin
Ta hand om
sig själv
är skönt
behövligt




Fri vers av Tea Alex
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-24 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex