Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
??? Fast så var det ju, hon skulle ju inte tänka på dig.


Hennes tröskel

Hon hade undrat
om du skulle
komma förbi
någon gång
eller om den där
gången
då du
lovade
men aldrig
kom
var det närmsta
hennes tröskel
du tänkte
komma




Fri vers av Tea Alex
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-24 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex