Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försöka förlösa dem ur mitt bröst


kejsarsnitt

Om jag hade kunnat
jag hade förlöst alla ord
med kejsarsnitt
mitt framför dig
låtit dem komma hela
rena
så som jag menar

stora präktiga utan att behöva
krystande
försöka förlösa dem ur mitt bröst

utan att dom stakar sig
snubblar på mina läppar




Fri vers av onsdag
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-25 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onsdag