Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


YTLIG BEDÖMNING

kanske är livet härute

inte så lätt som du tror

hur många mil klarar du av

i mina utnötta skor?

kanske är helheten mera

än vad ditt öga kan se

livet är mer än att ta sig

från punkten a till punkt b

kanske en ytlig bedömning

vilseför granskarens blick

krusningen röjer en strömning

yta är allt vad du fick

längtan att bara försvinna

byta adress, ändra namn

hjärtat som helst ville brinna

dolt i en trygg fadersfamn

LARZ GUSTAFSSON  090325




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 13:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ytan visar ju sällan eller aldrig vad insidan döljer...
för att nå dit in måste man lära känna någon...så
visst är det så att allt bedöms genom det man ser
på ytan...
2009-03-25

  mare VIP
Människor gör det ständigt , men han som skapade oss ser annat....
den vi är......
2009-03-25

  Måna N. Berger
Så sant, vi ser bara ytan av varandra. Därunder döljs mycket mer.
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP