Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur led

Ditt öga trevade intensivt

i det regnbågsfärgade rummet

Och bland alla färgglada människor

såg du mig.

 

(Mitt hjärta måste hoppat ur led eller någonting)




Fri vers av Majskornet
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-25 18:57



Bookmark and Share


  Maria T
Va underbart att bli sedd.
2009-09-27

    Matilda.k
Sista raden är fullkomligt underbar!
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Majskornet