Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ingen att längta efter men jag skriver om längtan ändå. Längtan och närhet fascinerar mig.


Skulle önska

Jag skulle önska
du la dig
vid mig
vid min sida
och sov
Jag skulle önska
du la din arm
om mig
och blev tung
Jag skulle önska
jag skulle hoppas
jag skulle vilja

Sakta
vaknar
förståndet
Ensamhet
i varje
hörn




Fri vers av Tea Alex
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex