Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6 simpla saker ifrån perfektion!


Det perfekta samhället

1.Genetiskt godkännade av fortplantning.
- Enbart de med bra gener skall få skaffa barn, eliminering av sjukdomar och andra fysiska åkommor!

2.De med mindre intelligenskvot än 120 får inte lov att fortplanta sig.
- Ett samhälle enbart med intelligenta människor där dumhet  är ett minne blott!

3.De som begår brott förlorar privileriumet att fortplanta sig, de förvisas ifrån samhället.
-De som begår brott måste steriliseras så att de ej föder upp en ny generation brottslighet, Då de begått brott måste det tas som att de ej vill leva inom samhället!

4.Vetenskaplig utveckling skall ses som det högsta målet i varje civilisation.
-Att utveckla och förbättra allas livskvalitet, få full försåelse för universum!

5.Löner och status ska avskaffas, alla arbetar för ett och samma mål.
-Utan status och förmögenheter, kan vi alla leva som jämnlikar. Alla gör det de kan bäst för samhället!

6.mänskliga rättigheter är ett faktum och behöver ej längre finnas på papper.
-Ifall dumhet ej längre finns, så behövs ej ett papper som vägledning längre det är en självklarhet!





Övriga genrer av Gangleri
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-27 21:11



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Ja så vill de ha det och det berättar du. Jag tänker på agenda2030. Det är tider som är svårförståeliga och du sätter det på pränt. Tack.
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Gangleri
Gangleri