Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jahaja...


Närhet är min drog

Närhet
är min drog
sa hon
och drog ett bloss
på hans cigarett

Jag föredrar
alkohol
sa han
fast jag får
ont i huvudet
dagen efter

Öl
om jag köper
öl
åt dig
kan vi kramas
sa hon






Fri vers av Tea Alex
Läst 200 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-28 00:24



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så underfundigt skriven
2009-03-28

  Pah
beroendetyper. typer. jag håller med. enkelheten är fin. att förklara en bild med bara en bild. det är konst. bra, mycket bra.
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex