gränslösheter" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gränslösheter


Att D U B B A MERYL S T R E E P!!!!! ( jag har FÖRLORAT min tro på GUD! )




Jag skickade efter Broarna i Madison County på nätet.

Skulle kolla denna ultramovie, satte in den på DVD~tungan.

Och vad hör jag.

Jo.

Att jag har köpt en version dubbad till tyska....................

Jag dör.

Jag är försatt i djup chock.

Jag vet att det är Sent På Jorden.

Men man dubbar inte MERYL STREEP.

Det KAN man inte.

Inte Clint Eastwood heller för den delen!

Gud måste vara död.

Eller aldrig funnits.





Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2009-03-29 00:28



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag tror inte har med det att göra överhuvudtaget. Meryl dubbad till tyska, hmmm jag har hört värre. Indiska.
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP