Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TIDSANDA SOM PÅ TYSKA HETER...

 

sturska svin

dyker upp

ett, tu, tre

en smutsig mupp

skuggor från

hitlers tid

hatar liv

hatar frid

bäst som man

svamlar på

är det dags

för ridå...

LARZ GUSTAFSSON 090329




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2009-03-29 20:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ganz richtig.
Danke.
2009-03-29

  Mr Lindemann VIP
...ZeitGeist
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP