"Fäll ingen dom i förtid", säger Bibeln. Skrattar bäst som skrattar sist." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Fäll ingen dom i förtid", säger Bibeln. Skrattar bäst som skrattar sist.


NÄR ALLA RÖSTER TYSTNAT

när alla röster tystnat
när ingen orkar mer
så finns det En som lyssnar
så finns det En som ser
när ingen annan hör dig
och allt ser hopplöst ut
finns kärlek som berör dig
och den tar aldrig slut

när mörkret har gjort inbrott
och våldgästat ditt hus
det känns som om en kall vind
blåst ut ditt sista ljus
här du en röst i natten
ser du en eldskrifts sken
som fyrljus över vatten
när timman blivit sen

det står en man på stranden
Han säger: "välkommen!"
Han har ett bröd i handen
och säger: "ät, min vän!"
då väter andra tårar
en skäggbevuxen kind
då finns det hopp för dårar
då blåser himlens vind

LARZ GUSTAFSSON 080406





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-29 20:41



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
Där har du
Honom
2009-03-31

  mare VIP
Mycket fint skrivet......applåderar !!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP