Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19. Därifrån kommer vi, dit går vi ~ Friedrich Hölderlin ( 1770-1843 )





Vad är allt som människorna
under århundradena utförde
och tänkte,

mot ett enda ögonblick av kärlek?

Men det är också det vackraste,
det skönaste i naturen.

Dit för oss livet över alla trösklar
och uppför alla trappsteg.

Därifrån kommer vi, dit går vi.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2009-03-31 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP