Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spöke

långsintheter
från det förflutna
slutar inte

de snålgror

långsinthet
utesluter
förlåtelse
per definition

det är dess livskraft
och grund

långsinthet
lever underjordiskt
äter
bittert
helt utan
skam
av sanningshalter

dyker upp ibland
viftar med ett spöke
säger det är sant




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-31 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP