Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marknadskraft

vingklippt
fruktlöst flaxande

marknadssaxen
har varit där

fri flykt
av fria
fåglar

tillåts icke

faktamakten
mördar
själ

grav
gräver
den

tar betalt
för kalaset
liksom
för själva
begravningsakten




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-01 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP