Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har också behov av bonusar. Måste ju betala hyran...


Bonusbehov

Rimligt
är ett modeord
De pratar
om det på radio
Det är rimliga
bonusar
chefer ska ha
Att jag däremot
ska få en bonus
som timanställd
på ett korttidsboende
för funktionshindrade
barn
är tydligen
högst
orimligt




Fri vers av Tea Alex
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-01 12:32



Bookmark and Share


  tom boreland
helt perfekt
2009-04-03

  Måna N. Berger
Det du, är mer än orimligt - i dagens samhälle, med dagens människosyn - det är en skröna.
Det är du själv som är en bonus på två ben!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex