Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnor är speciella, unika de skiljer sig från män


Något litet om kyssar






Han kysser hennes läppar
i hopp om något mera
i hopp om hennes odelade kärlek

trots vetskapen om barnens
existens som kärleken nummer ett

hans kärlek till hennes barn
är kluven

kärleken till hans egna barn
går utanpå allt annat i livet



hon kysser honom
med tillförsikt

kärleken till barnen
hans egna barn och hennes
är kluven

hon har kärlek att förmedla
till dem alla
även till övers för honom
men hennes egna barn har första tjing
till hennes hjärta




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-01 15:43



Bookmark and Share


  ramlar
fint!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP