Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aprilskämt trehundrasextiofem dagar om året


slocknar aldrig trodde jag
det sa vi ju men vi pratar bara lögner
aprilskämt säger ni men
365 dagar om året ljuger vi,


våran sol var bara
papper och gul krita och
dina fingertoppar tog sönder
den lika lätt som dom tog
sönder mig




och ibland när jag tror att
nu, nu tar allting slut






fortsätter det
lite till




alltid

lite till.









Fri vers av Lilla fröken söt
Läst 503 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-01 22:55



Bookmark and Share


  Novemberrus
!!!
2012-02-02

  Ettrosamoln.
oj, riktigt bra. varje stycke känns verkligen genomtänkt.
2009-07-11

  poetsia
En njutningsfull läsning. Galet vad snyggt, "våran sol var bara papper och gul krita"
2009-07-06

  Miss Mod
Urbra, bara njuter.
2009-06-05

    eventualiteter
ahru. egentligen får man inte säga så, men det är trots allt så det är.

fasen vad bra du är.
2009-04-10

  HerrGlad
fint!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lilla fröken söt