Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kladdar lite


Det blommade

Det var
så vacklande
det du gav mig
eller sa
att du ville
ge mig
Jag kunde inte
ta emot det
inte vårda det
inte nära det,
dina behov
Till slut
fick du nog
och gav dig själv
till någon
annan
Någon som kunde
vattna
och pyssla om
Dina grenar
blommade




Fri vers av Tea Alex
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-02 09:37



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja det kan bli för mycket av det goda
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex